Hot Yoga

 

Met yoga in een verwarmde ruimte haal je meer uit je lijf dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Hot Yoga is geïnspireerd door de yogalessen van Bikram Choudhury; 26 (hatha)houdingen die worden beoefend in een met infrarood verwarmde ruimte van tussen 38 en 40 graden Celsius. Je mag een les alleen Bikram noemen als je je strikt aan die serie houdt. Hot Yoga heeft dezelfde voordelen, maar met daarbij het leuke dat elke les divers is en elke yogaleraar kan daar zijn/haar eigen invulling aan geven. De temperatuur van de ruimte is om en nabij hetzelfde als bij Bikram Yoga.
De yogahoudingen kun je zo intens maken als je zelf wilt. Zelfs al zou je alleen genieten van de warmte van de infrarood straling, dan zouden je spieren er al baat bij hebben. Dit maakt de lessen toegankelijk voor iedereen.

VOORDELEN VAN HOT YOGA

– vermindering van stress – verbeterde bloedcirculatie
– verlichting van pijn – cardiovasculaire training
– verbeterde ademhaling – verbeterde lenigheid
– verbeterde concentratie – soepelere en beter doorbloede spieren
– versterkte kracht – verbranding van calorieen
– verliezen van afvalstoffen
SOORTEN YOGA LESSEN DIE WIJ AANBIEDEN

HOT YIN YOGA
Hot Yin Yoga is een rustige meditatieve vorm van yoga waarin houdingen langer worden vastgehouden. Yin Yoga focust minder op spieren maar veel meer op je bindweefsel en je energie banen. Na een Yin les ga je ontspannen weer naar huis. Ideaal voor iedereen die graag iets flexibeler wil worden en voor iedereen die zich wil verdiepen in het meditatieve aspect van Yoga.

HOT POWER YOGA
Hot Power Yoga is een dynamische Yoga vorm waarbij fysieke houdingen direct na elkaar uitgevoerd worden, dit ondersteund door ademtechniek.
Per les kan de serie verschillen. De serie vormt een dynamisch geheel en heeft veel weg van een workout. Door je aandacht te focussen met behulp van je adem op de beweging en het ervaren van je lichaam, ontstaat een vergelijkbaar effect als bij hardlopers, een soort meditatie door beweging. In de serie worden achtereenvolgens staande, zittende en liggende houdingen uitgeoefend.

 

Interesse ? laat het ons dan snel weten en kom een proefles doen .

06-51014649  of rodyhoegee@gmail.com