Voeding

Iedereen heeft andere doelen. De één wil graag afvallen, de ander wil strakker in het vel zitten en sommige willen gewoon energieker leven. Deze doelen zijn voor iedereen te realiseren, maar meestal hebben zij dat steuntje in de rug nodig. Die spreekwoordelijke stok achter de deur!

Ik wil je graag helpen jouw doelen te bereiken. Door middel van één op één topbegeleiding zullen de oorzaken aan het licht komen. Een veel voorkomend vraagstuk is hierbij: Hoe zit het mijn voeding? Ik ga je laten zien hoe het voedingspatroon eruit moet zien om gezond en slank door het leven te gaan. Uiteraard zijn de meeste mensen echt wel op de hoogte van de slechte gewoontes, maar veel hebben er moeite mee dit te laten. Ik lever de extra motivatie om deze slechte gewoontes af te leren. Iedereen heeft een ander voedingspatroon nodig. Er zijn mensen die geen vet mogen eten, maar er zijn er ook die weer geen koolhydraten moeten eten.  Bij veel diëten is het algemeen voedingspatroon, wat vaak niet leidt tot blijvend resultaat!

Door middel van een intakegesprek zal ik het juiste voedingspatroon bij de juiste persoon opstellen. Ik zal niet inspelen op de trends van tegenwoordig, maar ik verschaf eerlijke persoons gerelateerde informatie voor voedingsadvies op maat! Daardoor kunnen wij samen gaan voor een optimale gezondheid en een blijvend resultaat!