Contact

Rody Hoegee : 0651014649
rodyhoegee@gmail.com

CHRISTIAAN HUYGENSTRAAT 17

ZWIJNDRECHT

Welkom op mijn site , ik zal me even voorstellen .

Mijn naam is Rody Hoegee en sport is altijd al een belangrijk element in mijn leven geweest.  Mijn passie voor sporten, met name voor voetbal, begon al in mijn kinderjaren. Na het behalen van mijn middelbare school diploma wist ik dat ik  van voetbal mijn beroep moest maken! Niet iedereen kan zeggen dat hun droom ook werkelijkheid is geworden, maar ik wel! Als succesvol keeper heb ik tien jaar professioneel gevoetbald. Ik heb het geluk gehad om Feyenoord, Sparta, Willem II, FC Dordrecht en Cambuur Leeuwarden met mijn voetbalskills te mogen versterken. Tijdens mijn voetbalcarrière, ben ik begonnen met het CIOS in Goes. Deze heb ik, ondanks het drukke voetbalschema, succesvol weten af te ronden! Daarna ben ik aan de slag gegaan als fitness- en spinningsinstructeur, bij verschillende welbekende fitnessclubs.

Na tien jaar keepen, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik had besloten te stoppen met betaald voetbal en mij te richten op een nieuwe sport: Golf! Ik ben een opleiding gaan volgen tot golfprofessional en na het behalen van mijn PGA professional diploma ben ik begonnen met het geven van golflessen. Met 25 jaar ervaring kijk ik terug op een sportleven, waar ik veel gezien en geleerd heb. Wederom is het nu tijd geworden om een nieuw hoofdstuk te openen. Een nieuw hoofdstuk, waar ik mijn sport kan combineren met het begeleiden van mensen.  En nu sta ik hier, aan de rand van mijn eigen bedrijf. Een bedrijf gericht op één op één topbegeleiding en waar ik mensen kan helpen de balans te vinden in hun levenswijze. Om hen te begeleiden in een unieke, gezonde en leuke manier van veranderen.

Mijn focus ligt niet puur op het resultaat, maar wel op het motiveren van mensen om dit resultaat te behalen. Training moet leuk en ontspannend kunnen zijn, maar vooral effectief! Zodra je trainingen effectief genoeg zijn, levert je dat een prettig gevoel op, zowel fysiek als mentaal. Het geeft je vertrouwen en de energie om ermee door te gaan en ik ben ervoor om dat vertrouwen samen met de klant op te bouwen!

Ik hoop als personal trainer met mijn cliënten de absolute top te bereiken: de balans tussen fysieke en mentale kracht. Wat samenhangt met de omslag naar een blijvende gezonde levensstijl. Ik breng de motivatie, materialen en resultaat en de cliënt brengt het doel en de wil! Doordat ik dit met zoveel passie kan doen, ga ik verder waar anderen stoppen! Als je met mij gaat sporten, gaan we er 100% voor! Ik hoop dat ik mijn passie over sporten en een gezond leven aan je kan overdragen! Deze nieuwe kijk kan je leven voorgoed veranderen.

Er is NO WAY BACK en NO MORE EXCUSES!