Bodytec

Total body workout ⭐️⭐️⭐️ 20 minuten trainen ⭐️⭐️⭐️ Snel resultaat ⭐️⭐️⭐️ Trainen als het jou uitkomt

In 20 minuten het effect bereiken van anderhalf uur training! Dat kan door de nieuwe techniek van de MIHA-bodytec. Bij deze techniek krijg je een vest aan waar elektrodes in zijn verwerkt. Deze techniek dringt dieper in de spier door. Hierdoor bereik je in een korte tijd het effect van een lange workout.

Niet alleen wordt er door deze manier van trainen meer spierweefsel opgebouwd, ook wordt het metabolisme gestimuleerd en de huid verstevigd met als gevolg: gewichtsverlies en cellulitis vermindering.

De MIHA-bodytec is uitermate geschikt voor personen die:

  • Fitter en vitaler willen leven
  • Willen afvallen en centimeters willen verliezen
  • Een hoger niveau in de (top)sport willen bereiken
  • De huid willen verstevigen of cellulitis willen verliezen
  • Revalideren na een blessure
  • Gezondheidsklachten willen voorkomen of verminderen, zoals artrose, rug-, nek- en bekkenbodem klachten, incontinentie, osteoporose, kramp en spataders.

Door de minimale gewrichtsbelasting zorgt de MIHA-bodytec voor een snelle en gebalanceerde spieropbouw en kan de training worden afgestemd op elk niveau en elke leeftijd. Hierdoor is de MIHA-bodytec geschikt om te helpen bij revalidatie en het voorkomen van gezondheidsklachten.

Benieuwd hoe het is om te trainen met de MIHA-bodytec? Een kennismakingssessie is dan ook gratis. Ook een lidmaatschap of een 10-rittenkaart behoren tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op ! Ga naar Lesrooster en tarieven voor een volledig overzicht van de mogelijkheden om Bodytec te doen bij Yousportz.